Pentru orice echipamente stomatologice, în cabinetele dentare se urmărește obținerea unui beneficiu de lungă durată, care să justifice achiziția acelui produs. Fie că este vorba de consumabile stomatologice sau instrumente folosite în practica de zi cu zi, acestea trebuie să ofere calitate la cele mai înalte standarde, fiindcă domeniul stomatologic, și mai ales implantologia dentară sunt arii extrem de sensibile, care nu acceptă scăpări. Argon Dental România comercializează implantul dentar K3Pro, care oferă beneficiile pe care medicii stomatologi le caută!

Argon Dental este conștient de aceste standarde pe care funcționarea unei clinici stomatologice le impune, tocmai de aceea, distribuim implanturi dentare de calitate germană, care să asigure confort, stabilitate și durabilitate atât pentru pacient, cât și pentru medicul implantolog. 

Implantul K3Pro

Implantul dentar K3Pro este produs în Germania de către Argon Medical Devices & Dental Implants, obținându-și poziția printre cele mai calitative sisteme din implantologia dentară, prin beneficiile sale: singura conexiune indexată de acest tip de pe piață și conexiunea unică Morse Taper de 1,5 grade. 

3 tipuri de implant dentar K3Pro

Sistemul de implant K3Pro vine în 3 variante de produs, și anume: Implant Rapid, implant Sure și implant Short. Implantul Rapid are un design conic – activ, cu spire autoforante, iar cele sure și short au un design cilindric – pasiv, pentru o suprafață de contact mai mare cu osul în treimea superioară a implantului. 

Caracteristicile sistemului de implant dentar K3Pro

        – Conexiune conică strânsă de 1,5 grade

        – Conexiune fără micro-mișcări

        – Produs nemțesc

        – Bont customizat

Avantajele sistemului de implant dentar K3Pro

– Implantul nu pierde os în timp

    – Precizia și siguranța proteticii pe implant

    – Promisiunea calității este îndeplinită încă din producție

    – Crearea oricărui tip de bont fără limite

Beneficiile sistemului de implant K3Pro

  1. Faptul că implantul nu pierde os în timp, creează un beneficiu valoros pentru medicii stomatologi, și anume: timp câștigat! Dacă după 100-200-300 de implanturi inserate nu există pierderi osoase aferente lucrărilor efectuate, înseamnă cu medicii stomatologi nu sunt nevoiți să intervină asupra lor, iar rezultatul acestora înseamnă timp câștigat  pe termen lung. Acest beneficiu este asigurat datorită multiplelor caracteristici unice ale sistemului, printre care se numără și conexiunea conică de 1,5 grade Morse Taper, singura conexiune de acest tip de pe piață, iar aceasta reduce considerabil efortul și timpul clinic.
  1. Sistemul de implant K3Pro oferă precizia și siguranța proteticii pe implant pe termen lung, ceea ce se traduce prin beneficiul încrederii continue și confortului în practica de zi cu zi! Acest beneficiu asigură creșterea constantă a siguranței în ceea ce privește utilizarea acestui produs și oferă totodată rezultate pe măsura așteptărilor medicilor stomatologi care aleg să-l folosească în practica lor stomatologică. 
  1. Prin faptul că promisiunea calității este îndeplinită încă din procesul de producție, beneficiul pe care noi ți-l aducem este asigurarea încrederii în relația de colaborare! Medicii stomatologi primesc constant aceeași calitate ce le este promisă încă de la început, și chiar și după 10-20 de ani de utilizare a acestui sistem, ei continuă să se bucure de aceeași calitate nemțească. Producția germană este cunoscută pentru calitatea superioară pe care o oferă, iar de acest lucru beneficiază și sistemul de implant K3Pro. 
Asigurarea încrederii în relația de colaborare
  1. Crearea oricărui tip de bont fără limite garantează de la sine beneficiul unui plus de confort pentru medicii stomatologi. Faptul că li se oferă ocazia să aibă o grijă în minus atunci când trebuie să aleagă tipul de componente protetice, generează un plus de confort  pentru fiecare medic, iar acest lucru va ajuta în realizarea lucrărilor protetice la cele mai înalte standarde.  

Dacă toate cele patru beneficii ale sistemului de implant dentar K3Pro sună a ceva de care ai vrea să beneficiezi și tu la rândul tău pentru clinica ta stomatologică, te încurajăm să ne contactezi, fie prin email la office@argondental.ro, fie telefonic la +40 757 800 008, unde colegii noștri îți vor oferi toate detaliile necesare pentru a demara procesul de achiziționare a unor echipamente stomatologice de calitate înaltă!