IMPORTATOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR K3PRO

Termeni și conditii

Bun venit la Argon Dental România!

Va multumim ca ați ales produsele și serviciile noastre. Acestea va sunt oferite de SC Argon Dental SRL („Argon Dental România”), cu sediul în Strada Govora nr. 8, Cluj-Napoca, județ Cluj, România.

Prin utilizarea magazinului nostru virtual, sunteți de acord cu Termenii și conditiile noastre. Va rugam sa ii cititi cu atentie. Informarea Dumneavoastra cu privire la Termenii și conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante.
Produsele și serviciile noastre sunt variate și prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni și conditii suplimentare.

Termenii și conditiile generale prevazute în continuare se aplică tuturor vanzarilor de bunuri și servicii oferite prin intermediul magazinului virtual www.argondental.ro, sub brandul Argon Dental România, cu denumirea SC Argon Dental SRL, numita în continuare Vanzator, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J24/1536/2004 și avand Codul Unic de Inregistrare: RO 16823860.

1. Dreptul de proprietate intelectuala și industriala (DPI)
Intregul continut al site-ului Argon Dental România – imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Argon Dental România și a furnizorilor nostri și este aparat de Legea Dreptului de Autor și de legile privind proprietatea intelectuala și industriala. Dumneavoastra intelegeti dreptul de proprietate intelelectuala și nu veti dezvalui unei terte parti sau veti face publice nici una din informarile primite de la Argon Dental România. Folosirea fara acordul scris al Argon Dental România a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.
De asemenea, sigla Argon Dental România este marca inregistrata și beneficiaza de protectia legislatiei în vigoare.

2. Protejarea confidentialitatii și publicitatii
Argon Dental România explica modul în care tratam datele dumneavoastra cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord sa putem utiliza datele respective conform politicii noastre de confidentialitate.

Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra vor ramane în proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului și pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al dumneavoastra și dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Mesajele noastre sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati și agreati de noi, Argon Dental România. Astfel sunt asigurate confidentialitatea și securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite și nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne oferiti acces nerestrictionat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informatii. sunteți, de asemenea, de acord sa putem utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.argondental.ro. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia în vigoare nu prevede alte specificari în acest sens.

Prin inscrierea în baza de date Argon Dental România, va oferiti consimtamantul expres, în limitele legislatiei în vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor și serviciilor noastre, etc.
Intelegeti dreptul de protejare a confidentialitatii și nu veti face nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Argon Dental România. în caz contrar, ne rezervam dreptul de actiona în instanta.

3. Accesul la informatiile de pe site
Argon Dental România va garanteaza acces limitat, în interes personal și nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul , de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul Argon Dental România în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Argon Dental România, fara acordul prealabil scris al nostru.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Argon Dental România va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului și va pune în miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.
Pentru a beneficia de unele servicii, poate fi necesara crearea unui cont pe site-ul www.argondental.ro. Pentru a va proteja contul, pastrati parola confidentiala. Purtati intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc în sau prin intermediul Contului Dumneavoastra.
Argon Dental România.ro nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. Argon Dental România.ro poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteți minor și accesati acest site, o puteti face doar daca sunteți sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc. vor fi pedepsite conform legii.

4. Documente Contractuale
In momentul în care lansati o comanda electronica sau telefonica pe site-ul nostru, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ne prelucram operatiunile.
Comanda dumneavoastra trebuie sa contina trei documente, și anume :
a. Comanda (include mentiuni clare asupra datelor de livrare și facturare) plus conditiile sale specifice;
b. Specificatiile (observatiile) dumnevoastra – acolo unde este cazul;
c. Acceptare Termeni și conditii.
La lansarea unei comenzi va rugam sa verificati cu atentie daca ceea ce comandati este ceea ce va doriti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit de catre dumneavoastra, nici în cazul unei comenzi electronice, nici în cazul unei comezi telefonice (exemplu: cod de produs oferit gresit sau date de facturare și livrare oferite eronat).
Daca vom confirma o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Argon Dental România catre dumneavoastra, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, în niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) și constituie momentul incheierii contractului.
Termenii și conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Argon Dental România sau un furnizor al acestuia.
Conform art. 9 din OUG 34/2014, puteti renunta la orice produs achizitionat online și care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor Dumneavoastra, în termen de 14 zile calendaristice, fara sa presupuna o justificare sau motivare din partea Dumneavoastra. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denunțare unilaterala a contractului, restituirea Produsului trebuie sa se faca exact în starea în care l-ati primit și sa fie insotit de toate accesoriile și documentele aflate în pachetul de livrare. Va vom restitui pretul achitat pe produs în maximum 14 zile de la data la care am primit Produsul în depozit, intr-un cont bancar indicat de catre Dumneavoastra. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea Produsului, în cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, în sarcina Dumneavoastra.
Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
Profesionistii nu beneficeaza de dreptul de retur în 14 zile (*profesionist = orice persoana fizica sau juridicaƒ, publica sau privata, care actioneaza în cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale în legatura cu contractele care intra sub incidenta prezentei ordonante de urgenta, precum și orice persoana care actioneaza în acelasi scop, în numele sau pe seama acesteia)
Produse cumparate cu vouchere / gift card. Fiecare produs din aceasta categorie se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte. Daca produsul a fost achitat integral cu voucher, fara sa mai fi fost nevoie de plata unei diferente de bani, va reactivam voucherul și il puteti refolosi. Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu il veti mai putea folosi. Daca produsul a fost achitat partial cu voucher, va reactivam voucherul și va restituim suma pe care ați achitat-o. Daca termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu il veti mai putea folosi.
Pentru motive justificate Argon Dental România isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului în vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, în cazul în care consideram ca în baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Argon Dental România.

5. Raspunderea noastra pentru produse și servicii
Produsele și serviciile noastre sunt oferite în forma în care vin de la producator si, de asemenea, în limita stocului disponibil. Nu se ofera nicio garantie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Asadar, sunteți de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria dumneavoastra raspundere.
Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat și furnizorii nostri ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul Argon Dental România, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
Toate produsele sunt insotite de factura și certificatul de garantie original emis de Argon Dental România, prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maxima a daunelor pe care putem sa le platim pentru dumneavoastra, în cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate conform facturii emise. în cazul în care sesizati lipsa certificatului de garantie sau a facturii, la un produs achizitionat de la noi, trebuie sa ne anuntati în cel mult 48 ore de la receptia produselor pe adresa office@argondental.ro. în cazul în care solicitati transmiterea facturii ulterior intervalului prevazut anterior, ne rezervam dreptul de a aplică o taxa în cuantum de 50 lei/solicitare.
Toate promotiile afisate și descrise pe site sunt valabile numai în conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei și în limita stocurilor disponibile.
*Continutul pachetului poate sa difere în functie de lot.

6. Raspunderea pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate și ne asumam acest drept. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe și accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii și momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, în limita stocului disponibil. în cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este în stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin în totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. în acest caz Argon Dental România poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii și livrarea produsului, dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată în raport de pretul real al produsului.
In anumite cazuri, mai exact pentru produsele din categoria echipamentelor electrice și electronice (EEE), în conformitate cu prevederile HG 448/2005, pe langa pretul produsului, se percepe și Timbru Verde. Aceasta taxa nu depinde de noi și reprezinta partea din pretul echipamentului electric sau electronic destinata acoperirii costurilor procesului de colectare și reciclare a deseurilor EEE. Valoarea timbrului verde este de 0,72 Ron (TVA inclus) pentru telefoane mobile, 1,20 (TVA inclus) pentru ceasuri, bratari, ochelari inteligenti și 6,00 Ron (TVA inclus) pentru laptop-uri / notebook-uri, tablete. Valoarea timbrului verde se achita individual pentru fiecare produs care face parte din categoriile mai sus mentionate și se factureaza separat de pretul produsului.

7. Raspunderea pentru livrare
Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde în România. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, sunteți notificat în scris sau telefonic în legatura cu confirmarea comenzii.
Costurile de transport vor fi suportate în totalitate de catre dumneavoastra, cu exceptia cazurilor în care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.
Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate în raza de acoperire a FanCourier, respectiv Cargus. Pentru locatii aflate în afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale.
De asemenea, exista cazuri exceptionale în care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de Argon Dental România, care includ : incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din România. Toate acestea ne permit sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor comandate de catre dumneavostra. Inainte de fiecare livrare, veti fi contactat de catre curier.
In cazul în care nu sunteți gasit la adresa mentionata, în intervalul orar stabilit de comun acord și în conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu dumneavoastra. Daca coletul nu va fi ridicat în termen de 7 zile de la sediul Fancourier, comanda va fi anulata și produsul returnat la sediul Argon Dental România. în cazul refuzului unui colet livrat de catre Argon Dental România conform comenzii efectuate pe site-ul nostru , sunteți de acord sa achitati în avans urmatoarea comanda, indiferent de valoarea produselor comandate.

8. Raspunderea pentru produse aflate în categoria “Precomanda”
Produsele din oferta Argon Dental România care au specificat textul “Precomanda” se pot achizitiona doar prin achitarea integrala în avans a produsului, prin card bancar.
Termenele de livrare pentru aceste produse comunicate de catre consultatii de vanzari ai companiei noastre, telefonic sau prin e-mail, pot suferi uneori modificari în functie de numarul comenzilor inregistrate și posibilitatile noastre de achizitionare și livrare a Produsului. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza doar în ordinea inregistrarii platii în conturile Argon Dental România și nu a lansarii comenzilor, în acord cu termenele specificate mai sus.
Dumneavoastra sunteți indreptatit sa renuntati oricand la o comanda inregistrata pentru un produs aflat la precomanda, cu posibilitatea de a va fi restituita suma transferata catre noi. Renunțarea la comanda se face printr-o notificare trimisă catre noi prin e-mail sau în scris. Ne rezervam dreptul de a anula în orice moment o precomanda inregistrata, printr-o notificare trimisă catre dumneavoastra , telefonic sau prin e-mail. în acest caz, va vom restitui plata efectuata în avans în cel mai scurt timp posibil.
Argon Dental România nu este raspunzatoare pentru comisioanele suplimentare inregistrate și achitate de catre dumneavoastra la momentul și în legatura cu plata efectuata sau ulterior acestei date.

9. Obligatiile dumneavoastra pentru produsele primite cu titlul de “Cadou”
Produsele livrate de catre Argon Dental România cu titlu de “cadou” sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe website-ul nostru.
In momentul în care ați plasat o comanda pe site-ul nostru, ați luat la cunostinta și recunoasteti ca produsul oferit de catre Argon Dental România cu titlul de „cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului și va obligati ca în situatia în care doriti sa returnati produsul achizitionat, sa returnati și produsul primit cu titlu de “cadou” în starea în care l-ati receptionat.
In situatia în care dumneavoastra returnati produsul achizitionat și doriti restituirea sumei achitate, dar nu returnati și produsul oferit cu titlul de “cadou”, Argon Dental România este indreptatit sa retina din suma returnata catre dumneavoastra contravaloarea produsului oferit cu titlu de “cadou” la valoarea avizata pe factura de achizitie.

10. Obligatiile dumneavoastra pentru voucher-ele primite cu titlul “Voucher cadou”
Voucherele oferite de catre Argon Dental România cu titlul “Voucher cadou” sunt oferite ca o metoda de recompensare pentru comanda efectuata pe website-ul nostru.
In momentul în care ați plasat o comanda pe site-ul nostru, ați luat la cunostinta și recunoasteti ca voucher-ul oferit de catre Argon Dental România cu titlul de “Voucher cadou” reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului și va obligati în situatia în care refuzati coletul sau anulati comanda sa renuntati la utilizarea voucher-ului primit prin email, acesta fiind declarat nul.
Voucherul Cadou Argon Dental România este un cupon cu valoare emis de Argon Dental România.ro și poate fi utilizat exclusiv pentru comenzi online pe site-ul www.argondental.ro
Voucherul Cadou da dreptul detinatorului la beneficiile inscriptionate pe el, în conditiile și cu restrictiile mentionate explicit în e-mailul receptionat odata cu acesta.
Seria voucherului cadou este valabila pentru o singura comanda la care veti obtine pe loc o reducere egala cu valoarea voucherului.
Voucherele cadou nu se cumuleaza.

11. Raspunderea pentru plata
Plata produselor comandate se poate efectua în avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. Argon Dental România isi rezerva dreptul ca în anumite cazuri sa solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisă catre noi la adresa de e-mail comenzi@Argon Dental România.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor în contul Argon Dental România.
De asemenea, plata produselor se poate efectua și online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor dumneavoastra.

12. Raspunderea pentru garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul site-ului nostru Argon Dental România beneficiaza de garantia oferita de partenerul nosru Service Return, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie. în cazul în care sesizati lipsa certificatului de garantie la un produs achizitionat de la noi, trebuie sa ne anuntati în cel mult 48 ore de la receptia produselor pe adresa office@argondental.ro Orice sesizare ulterioara nu va fi luata în considerare.
Pentru Garantia Service Return vi se ofera serviciul gratuit „PickUp și Return”.
Garantia Express este un produs comercial distinct și optional reprezentand o garantie conventionala ce extinde garantia legala a produsului cu perioada mentionata în fiecare certificat. Garantia Express intra în vigoare imediat dupa expirarea termenului legal de garantie oferita de catre producator.
Garantia Express se adreseaza strict clientilor care achizitioneaza de pe site-ul Argon Dental România sau din magazinele Argon Dental România produse care fac obiectul garantiei. Odata aleasa optiunea Garantiei Express, la achizitionarea produselor, clientul va primi, pe langa certificatul de garantie obligatorie, și un certificat de garantie conventionala de care se va folosi la fiecare solicitare service.
Costul Garantiei Express este specificat pentru fiecare produs pe site-ul Argon Dental România sau în magazinele Argon Dental România, atat timp cat acest produs face parte din categoria acelora care beneficiza de garantia extinsa. Garantia Express se factureaza ca și produs distinct și se achita optional și individual pentru fiecare produs achizitionat.
In cazul defectiunilor aparute dupa intrarea în vigoare a acestei garantii extinse, clientul va trimite produsul care face obiectul garantiei catre Service Return, folosind platforma online Service Return, special dedicata clientilor. Procedura de solutionare a Garantiei Express respecta intocmai conditiile în care se deruleaza procedura de solutionare garantiei initiale obligatorie.
Termenii Garantiei Express sunt cei prevazuti în cuprinsul certificatului de garantie conventionala si, prin urmare, asumati de catre cumparator/client la momentul achizitiei.
Daca în decurs de 15 zile de la expedierea coletului cu un produs reparat, acesta nu se receptioneaza de catre client, conform termenilor și contidiilor FanCourier coletul este returnat catre expeditor. Din momentul în care este preluat în centrul de receptie Service Return, aveti la dispozitie 15 zile sa solicitati o noua livrare, în caz contrar produsul intra în proprietatea SC Argon Dental SRL. De asemenea se percepe o taxa de depozitare de 1 euro(fara TVA)/ zi.
In conformitate cu art. 1716 din Noul Cod Civil , persoanele juridice care achizitioneaza produse prin intermediul site-ului Argon Dental România, beneficiaza de o Garantie, pentru buna functionare a produsului, de 12 luni.

13. Responsabilitatea pentru comentariile utilizatorilor
Daca utilizati site-ul Argon Dental România, puteti face comentarii la adresa noastra și a produselor pe care le oferim, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Argon Dental România isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura în vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori în lant, mail-uri în masa sau orice alta forma de spam.
Argon Dental România nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligat sa plateasca niciun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. în cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Argon Dental România și afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc.
Dumneavostra garantati ca aveti toate drepturile asupra continutului pe care il transmiteti pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzati prejudicii nici unei persoane. Argon Dental România nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca și restul continutului de pe site.

14. Responsabilitatea pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul Argon Dental România este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, Argon Dental România nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. De asemenea, Argon Dental România nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Argon Dental România.
Argon Dental România nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Argon Dental România. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor în cauza.

15. Litigii și dispoziti finale
Orice alta problema cauzata de produsele și serviciile prezentate pe Argon Dental România sau de informatiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii în scris a problemelor de catre Dumneavoastra . în cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza județului Cluj. Dumneavoastra va asumati în totalitate aceste riscuri, odata ce va exprimati acordul fata de acest Contract cu Clientii.