IMPORTATOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR K3PRO

Despre noi

Argon Dental România unic distribuior al

sistemului de implant german K3PRO

Logo Made in Germany argon dental

ARGON DENTAL ROMÂNIA este unicul distribuitor autorizat al sistemului de implanturi dentare germane Argon Medical Devices & Dental Implants – K3PRO, pe piața implantologiei dentare din România.

Despre Argon Medical Devices & Dental Implants

Producătorul internațional al sistemului de implanturi dentare K3PRO, Argon Medical Devices & Dental Implants cu sediul în Germania, dispune de brandul K3Pro, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai calitative sisteme din implantologia dentară.

Cine suntem noi?

Cu sediul și depozitul în Cluj Napoca, Argon Dental România este recunoscut datorită produselor și serviciilor exclusive, ce au la bază un sistem sigur de implant, bazat pe tehnologia unică susținută de soluții digitale integrate, consultanță și suport, pentru succesul cabinetului tău stomatologic.

K3Pro – conexiune conică Morse Taper

K3Pro dispune de principii clar definite ce îl recomandă în domeniul implantologiei dentare, fiind întotdeauna o alegere potrivită pentru garantarea celor mai bune rezultate clinice ale cabinetului. Este un sistem de implant dentar fără pierdere osoasă, care dispune de precizia și siguranța conexiunii conice de tip Morse Taper.