Producătorul internațional al sistemului de implanturi dentare K3PRO, Argon Medical Devices & Dental Implants cu sediul în Germania, dispune de brandul K3Pro, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai calitative sisteme din implantologia dentară.

Grupul Argon este producător și distribuitor de materiale din surse alografe și accesorii necesare pentru reconstrucții dentare de bază și complexe. Toate produsele comercializate sunt proiectate și fabricate în Germania, având inscripționate mențiunea „Made and Engineered in Germany”. Produsele sunt distribuite pe plan internațional, furnizate exclusiv clinicilor de stomatologie, doctorilor stomatologi, tehnicienilor dentari și laboratoarelor pentru utilizarea în domeniul implanturilor dentare. De asemenea, grupul organizează și participă la diferite seminarii și conferințe naționale și internaționale, în cadrul cărora specialiștii și reprezentanții laboratoarelor pot dobândi noi cunoștințe și informații în domeniul implantologiei dentare.

Sistemul complet de implanturi dentare este importat la noi în țară de către Argon Dental România, fiind unicii distribuitori al acestuia.

K3Pro dispune de principii clar definite care îi recomandă în domeniul dentar, fiind întotdeauna o alegere potrivită pentru un implant.

  1. Principiul conic: in primul rând este o declarație de încredere ce reprezintă aportul adus în dezvoltarea tehnologiei conice iar mai apoi scopul acestora este de a îndeplini cele mai înalte exigențe de calitate medicală.
  2. Principiul perspectivei: cu o continuă dorință de adaptare la nevoile pieței și a cererii existente, compania perseverează și își consolidează poziția pe piață, oferind clienților cele mai noi și mai inovative produse. Indiferent de demersurile acestora, vor oferi întotdeauna o conexiune conică perfect ermetică, fără infiltrații bacteriene sau micro-mișcări.

Pentru proiectarea și dezvoltarea sistemului de implanturi K3Pro® am folosit cea mai extinsă selecție de componente protetice existente pe piață. Absolut toate componentele sunt optim adaptate la sistemul de implant K3Pro®, oferind o mare varietate de posibilități în realizarea lucrărilor protetice. Astfel, componentele și sistemul de implanturi K3Pro® garantează cele mai bune rezultate clinice și estetice. Conexiunea conică specială permite o poziționare fixa a pieselor și inserarea bontului protetic fără marcarea prealabilă a acestuia, ceea ce face posibilă poziționarea sa la 360°. Conexiunea bont-implant susținută și produsă de către Argon Medical se comportă ca un implant dintr-o singură piesă.

Sistemul dispune de 3 tipuri de implanturi K3Pro, menite să contribuie la garantarea celor mai bune rezultate clinice și estetice.

  1. Implanturi gama Rapid

Acestea sunt recomandate pentru orice de restaurare, se comporta excelent in situațiile de implantare imediată postextracțional dar și în situațiile anatomice cu indicație de implant cu design exterior conic.

Implanturile din gama Sure sunt proiectate pentru a fi recomandate în orice tip de restaurare unde se dorește un contact sporit os/implant datorita suprafeței mari comparativ cu implanturile cu design conic.

Noile implanturi scurte din gama Short, cu lungimi de 5,5 și 6,5 mm (și diametre începând de la 4 mm), pot fi utilizate ca înlocuitori de dinți unici. Ele susțin în mod eficient reconstrucția și conservarea pe termen lung a osului, datorită sarcinii de presiune și de tracțiune nou create. Cu soluțiile sale, nu numai pentru cazuri standard, ci și pentru cele mai neobișnuite tipuri de tratamente, K3Pro® oferă o gamă completă de implanturi, în condițiile unei calități garantate „Made in Germany”.