Sistemul de implant K3Pro este un produs de calitate superioară pe care Argon Medical Devices & Dental Implants îl produce cu responsabilitatea și rigoarea germană.

Noi, Argon Dental România, unicul distribuitor al implantului K3Pro din țară, garantăm pentru clinica medicilor stomatologi care aleg să formeze un parteneriat cu noi, că acest implant este cea mai potrivită și calitativă soluție dintre cele deja existente pe piața de implantologie dentară din România. 

Despre K3Pro

Rezultatele estetice bune sunt cu siguranță garanțiile pe care sistemul de implant K3Pro le oferă în orice sarcină îi este oferită. Pentru proiectarea și implementarea acestui implant, s-a folosit o tehnologie evoluată, care a permis selecția vastă de componente protetice ce intră în structura sistemului de implant K3Pro. Toate componentele alese se adaptează într-un mod optim sistemului, iar acest lucru garantează rezultatele estetice pe care pacienții le doresc. 

Caracteristicile sistemului K3Pro

O să reducem la esențial caracteristicile sistemului de implant K3Pro, pentru a te convinge prin cuvinte puține dar doveditoare, de ce ar trebui să alegi Argon Dental România ca distribuitor de implanturi pentru clinica ta: 

– Conexiune conică strânsă de 1,5 grade Morse Taper

– Conexiune fără micro-miscari, singura conexiune indexată de acest tip de pe piață

– Calitate  nemțescă

– Bont customizat

Mai mult ca sigur, acestea sunt deja câteva caracteristici pe care le cauți la sistemul de implant  folosit în clinica ta stomatologică și nu le-ai găsit încă pe piața din România. Desigur, pentru inserția unui implant dentar, este nevoie atât de o tehnică chirurgicală experimentată, cât  și de un implant ce  vine în adaos, ca împreună să creeze un rezultat clinic excelent pentru pacienții clinicii stomatologice. 

Avantaje sistemului de implant K3Pro 

Desigur, caracteristicile enumerate mai sus aduc de la sine avantaje, care mai târziu pot fi folosite pentru a crea beneficii pe termen lung. 

Unul dintre avantajele sistemului de implant K3Pro este acela că nu pierde os!
Sistemul de implant K3Pro nu pierde os
Avantaje sistem K3Pro-bont-customizat
Crearea oricărui timp de bont, fără limte

Alege dintre cele trei tipuri de implant K3Pro: implant rapid, implant sure sau short, și oferă pacienților tăi cele mai bune soluții chirurgicale și protetice, în timp ce tu îți obții un partener de nădejde și un furnizor de încredere. 

Află cum poți aduce K3Pro în clinica ta stomatologică, prin accesarea paginii de contact, unde vei găsi informații despre cum un simplu telefon la 0757 800 008, te poate aduce mai aproape de cele mai bune rezultate clinice din practica ta de zi cu zi!!