În realizarea planului de tratament pentru un caz de implant dentar, există anumite considerente estetice importante care trebuie luate în calcul. Restaurarea dentară nu numai că trebuie să fie estetică într-un mod natural, ci și aspectul osului de susținere și a țesutul gingival trebuie să arate cât mai natural estetic ca formă și culoare.

Alegerea numărului adecvat și a tipului optim de implanturi și restaurări pentru pacienții cu mai mulți dinți adiacenți lipsă poate fi o provocare și necesită o planificare riguroasă în prealabil. Pentru a ușura munca medicilor stomatologi, Argon Dental România vă pune la dispoziție o gama de bonturi protetice K3PRO, special concepute pentru zona estetică.

Implant dentar RAPID

Toate implanturile K3PRO dispun de o conexiune conometrică de 1,5 grade (de la axul implantului), 3,0 grade (total), ce asigură efectul de sudură la rece între mezo- și infra-structură. 

Implantul RAPID, cu o formă conică și spire autoforante, menține o conexiune strânsă între implant și bontul protetic, asigurând sigilarea micro-fisurii și limitarea mișcărilor dintre componente. Spirele apicale sunt special configurate pentru a facilita remodelarea osoasă, iar vârful rotunjit al implanturilor rapid crește siguranța în timpul procesului de inserție. 

Designul cu spiră dublă permite  o inserare mai rapidă și pentru o suprafață mai mare de contact cu osul, umerii îngustați ai implantului ajută la conservarea osului crestal și a papilei, iar microrugozitățile învelișului pentru o mai mare suprafață de contact cu osul.

Suprafața implantului este OsteoActive, ceea ce permita osteointegrarea sigură și rapidă.

Implantul SURE

Al doilea tip de implant dentar din gama K3PRO prezintă o formă cilindrică pentru o suprafață de contact mai mare cu osul în treimea superioară a implantului. 

Conexiunea strânsă, de 1,5 grade (la axul implantului), asigură sigilarea micro-fisurii și limitează mișcările dintre componente. Spirele apicale rotunjite sunt ideale pentru procedurile de sinus și pentru a facilita remodelarea osoasă.

Asemenea implantului RAPID, implantul SURE dispune de o suprafață OsteoActive care facilitează osteointegrarea în condiții de siguranță.

Implant dentar SHORT

Cel de-al treilea tip de implant are, de asemenea, o formă cilindrică și este special realizat pentru o suprafață de contact mai mare cu osul în treimea superioară a implantului.

Spira, de această dată, este una compresivă, pentru o stabilitate primară și forță de inserție radicală

În funcție de cerințele planului de tratament și de nevoile pacientului, produsele din gama K3PRO te vor ajuta să obții rezultatul ideal. Argon Dental România este recunoscut datorită produselor și serviciilor exclusive, care au la bază un sistem sigur de implant dentar, bazat pe soluții digitale integrate, consultanță și suport. Toate produsele Argon Group sunt proiectate, prelucrate și produse în Germania, oferind astfel o calitate garantată.

O oportunitate de a încerca sistemul de implant K3PRO, alături de alte produse din catalogul Argon Dental România, și de a-ți exersa și perfecționa cunoștințele despre protetica dentară îți este oferită de platforma educațională Learning by Doing. Inițiată în 2014, Learning by Doing se adresează  medicilor dentiști care își doresc ridicarea nivelului de competențe profesionale și are misiunea de a oferi o educație de impact prin utilizarea unei metodologii de predare specifice, testată de-a lungul anilor, prin intermediul programelor educaționale transformaționale.

Dacă îți dorești să beneficiezi de materiale și echipamente calitative pentru cabinetul tău stomatologic, te încurajăm să ne contactezi, fie prin email la office@argondental.ro, fie telefonic la +40 757 800 008 – colegii noștri vă vor oferi toate detaliile necesare!