Știm că în practica stomatologică a clinicii tale, îți dorești să obții servicii dintre cele mai calitative și produse care să garanteze ceea ce promit: profesionalism pe o durată lungă și încredere deplină în timpul practicii de implantologie. Noi, Argon Dental, considerăm că suntem fix cei în care îți poți pune încrederea! 

În urma celor 40 de clinici și cabinete de implantologie pe care le deservim încă din 2016, echipa Argon Dental România a învățat cum să atingă standardele pe care medicii stomatologi și le doresc. Prin asta, am reușit să fim apreciați constant pentru modul în care alegem să ne facem meseria. 

Ce oferă Argon Dental România?

Argon Dental România este unicul distribuitor din România al sistemului de implant K3Pro produs de Argon Medical Devices & Dental Implants, și ne-am propus să fim furnizorul unui implant dentar care:

În catalogul nostru de produse poți găsi sistemul de implant K3Pro, cu cele trei tipuri de implanturi: Short, Rapid și Sure, cât și alte echipamente și accesorii pentru clinici dentare, precum: Componente de protetică și amprentare, Sistemul Multi Unit Abutment, Truse chirurgicale și protetică, și Accesorii chirurgicale și de protetică.

Ne recomandă colaboratorii

Pe lângă echipamentele de implantologie de calitate superioară distribuite, colaborarea cu Argon Dental îți va aduce și o relație pe termen lung, bazată pe încredere. Doamna Doctor Viorica Dima, asociat unic și medic practicant implantolog la Sanmedica Dent, ne-a oferit șansa de a realiza un interviu împreună cu dânsa, în care a împărtășit cu noi impresiile dumneaei despre colaborarea cu Argon Dental România: ”Relația cu membrii echipei Argon este una foarte bună, în sensul că orice lucru pe care-l cerem, echipa încearcă să ne ajute, chiar dacă nu există în momentul respectiv o piesă pe stoc. Am sesizat că întotdeauna își dau silința să ne rezolve problemele, într-un timp cât mai scurt.”

Argon Dental România, în strânsă colaborare cu medicii stomatologi implantologi.

Știm că ești preocupat să clădești relații de încredere cu pacienții clinicii tale! Prin prisma unei comunicări eficiente și oferirea unor servicii de care aceștia să fie mulțumiți, Argon Dental vrea să îți susțină aceste relații. Implantul dentar K3Pro are o calitate superioară, și îți dă șansa să le oferi pacienților clinicii tale un implant ce le creează confort. Mai mult, faptul ca implantul nu pierde os, o să le ofere o și mai mare încredere, ceea ce se traduce în fidelitate și o relație pe termen lung.

Echipa Argon Dental România este la fel de implicată în construirea unei relații stabile și de încredere cu parteneriii noștri, precum fiecare medic implantolog este implicat în construirea unei relații bune cu pacienții săi.  De aceea, dacă îți dorești să beneficiezi de materiale și echipamente calitative pentru cabinetul tău stomatologic, te încurajăm să ne contactezi, fie prin email la office@argondental.ro, fie telefonic la +40 757 800 008 – colegii noștri vă vor oferi toate detaliile necesare!

Rețeaua de distribuitori a clinicii tale stomatologice trebuie să îți aducă satisfacție atât prin produsele și serviciile de care tu, ca medic stomatolog ai nevoie, dar și prin relația pe care o construiești cu aceștia. Argon Dental România este mereu la îndemână atât cu produse de calitate, cât și cu o echipă dornică mereu să te asiste și să îți ofere suportul de care ai nevoie pentru practica ta stomatologică! 

Nu ezita să ne contactezi, iar un consultant Argon Dental, sau un membru al echipei vor veni în întâmpinarea ta cu soluțiile de care ai nevoie.